Moederdag bij Atelier N°11

Deluxe ontbijtmand aan huis

Verras je mama met een ontbijtmand van Atelier N°11!

‘s Ochtends zalig met je mama op Moederdag genieten van een ontbijtmand? Atelier N°11 levert de lekkerste ontbijtmanden aan huis in Antwerpen en omstreken!  Start je dag met een deluxe ontbijt van Atelier N°11, gemaakt met dagverse producten en bezorgd met zorg. 

 

Leg je mama extra in de watten op deze speciale dag met heerlijke bubbels, vers geperst fruitsap, krokante pistolets en zoveel meer! De ideale verrassing om de dag goed te beginnen! 

 

DEZE ACTIE IS NIET MEER GELDIG

Praktische informatie:

Wij leveren gratis vanaf 2 personen in de regio Berchem, Mortsel, Edegem, Wilrijk en Antwerpen op 9 mei. Plaats je bestelling eenvoudig via het contactformulier hieronder of per telefoon op het nummer 03/449.23.50. Bestellen kan tot vrijdag 18u. De prijs per persoon bedraagt €29,95.

 

Woon je net niet in ons levergebied? Kom je ontbijt ophalen in onze winkel te Berchem of laat ons weten waar we zouden moeten leveren. Misschien maken we voor jou wel een uitzondering!

Online bestellen:


    Onze klanten getuigen:

    “De ontbijtmand gaf volledige voldoening. De bestelling was zeer goed verzorgd en wij danken jullie voor het geleverde werk. Voor herhaling vatbaar.”

      – Ludo

    “Bedankt voor jullie SUPERlekker ontbijt! Superieure kwaliteit en service!”

     – Liesbeth