Luxe cadeaumanden van Atelier N°11: het perfecte (relatie)geschenk

Het einde van het jaar is alweer in zicht en Atelier N°11 heeft heel wat lekkers in petto voor al de mensen die je wilt bedanken! Dankzij de speciale luxe cadeaumanden van Atelier N°11 heb je een prachtige verrassing die iedereen zal bekoren, zowel familie en vrienden als bedrijfspartners. Kies uit tal van producten zoals streekbieren, wijnen en champagne geselecteerd door onze sommelier, lokale delicatessen en ambachtelijke lekkernijen. Wij maken de manden op maat!

Klaar voor een feestelijk nieuwjaar? Of je nu een relatiegeschenk zoekt of een cadeau voor je geliefden, je mikt altijd recht in de roos met een cadeaumand van Atelier N°11. Wij maken een mand perfect op maat van jouw wensen. Bestel je mand(en) online via het onderstaande formulier en geef aan wat je er zeker bij wilt en wat er niet in hoeft. Je kan je bestelling 2 à 3 werkdagen later komen ophalen na de bestelbevestiging. Indien je de mand(en) wenst te laten leveren, dan kan dit ook op aanvraag zowel voor particulieren als voor professionelen in heel België. De prijs voor deze service zal tijdig per mail medegedeeld worden en je kan alsnog weigeren. Wens je liever je mandje volledig zelf samen te stellen? Dan ben je altijd welkom in onze winkel op de Fruithoflaan 11 te Berchem.

Online bestellen    Onze klanten getuigen

    De cadeaumanden waren zeer verzorgd en vormden het perfecte relatiegeschenk. Bedankt voor jullie inzet! 

    – Emma

    Bedankt voor de prachtige & kwaliteitsvolle cadeaumanden! 

    – Marc