Aanbod

BAKKERIJ EN PATISSERIE

Patisserie Manus mag zich tot één van de beste patissiers van België noemen. ’S Morgensvroeg levert bakkerij Manus dan ook alles steeds vers bij ons in de winkel. Het volledige assortiment brood, patisserie, chocolade, ijs en andere lekkernijen zijn dan ook steeds op bestelling mogelijk. Kan je niet wachten tot thuis? Kom deze lekkernijen dan zeker eens proeven in onze degustatieruimte.

VLEES EN CHARCUTERIE

Voor ons vers vlees werken we samen met onze partner Keurslager ‘Van Gijsel’. Sinds 1974 is Keurslager ‘Van Gijsel’ een gevestigde waarde voor vers vlees van topkwaliteit. De slogans #onlyrealmeat en #omdatversonsvakis sluiten dan ook perfect aan met onze visie. Kom proeven van hun overheerlijk vlees van eigen kweek op Belgische bodem.

GROENTEN EN FRUIT

Om steeds de verste en beste producten uit te kiezen wordt een selectie gemaakt van topproducten uit zowel de vroegmarkten van Brussel als Antwerpen. Zo wordt dagelijks naar de verschillende vroegmarkten gegaan om steeds de beste kwaliteit van de dagdagelijkse producten uit te kiezen.

WIJN, KAAS EN DELICATESSEN

Onze wijnsommelier heeft een aanbod gecreëerd met unieke wijnen van over heel de wereld. ‘Atelier N°11’ beschikt dan ook over een assortiment van meer dan 800 verschillende wijnen. Zo kan steeds gekozen worden uit onze catalogus waarbij wij elk product op bestelling ter beschikking kunnen stellen aan u.

Onze passie proberen we dan ook te uiten in ons uitgebreid assortiment kaas & zuivel. Tijdens onze zoektocht naar gepassioneerde partners hebben wij unieke partners gevonden zoals De Wilde Kaasrijperij en Hollebeekhoeve. Nu zal de vierde generatie van ‘De Wilde Kaasrijperij’ ons verder bijstaan in het creëren van een overheerlijk kaasassortiment. Voor onze zuivel werken wij samen met de Hollebeekhoeve. Deze dagverse zuivelproducten komen van hun eigen – meer dan duizendtal tellend – Holstein Friesian kudde.

Om een ruim assortiment te voorzien proberen wij zoveel mogelijk dagdagelijkse producten die klanten zoeken te vervangen door unieke en kwaliteitsvollere producten. Bij ‘Atelier N°11’ zal u dan ook steeds vinden wat u zoekt maar dan wel in een verbeterde versie.

KOFFIE EN THEE

Sinds 1823 is Cuperus een gerenommeerde waarde als het gaat over koffie en thee. Bij Cuperus streven ze dan ook naar de beste koffie en thee. Zo worden de koffie en thee dan ook rechtstreeks aangekocht bij boeren uit om zo de keten zo kort en duurzaam mogelijk te houden met een nog hogere kwaliteit. In onze degustatieruimte kan je dan ook steeds genieten van de vers gebranden koffie of thee gemaakt met onze La Marzocco.