Zoete & zoute delicatessen

Jouw delicatessenzaak in Berchem

Mag het al iets specialer zijn en ben je een echte fijnproever? Dan vind je bij Atelier N°11 zeker wat je zoekt. Wij bieden jou een ruime keuze aan zoete en zoute delicatessen. Ideaal om thuis te genieten of cadeau te geven aan je vrienden, partner, klanten of collega’s. Iedereen wordt hier sowieso blij van, want wie houdt er nu niet van lekker eten?

Zoete en zoute delicatessen

Bij Atelier N°11 hebben wij een grote passie voor lekker eten en dat merk je ook in ons assortiment. Voor wie van hartig houdt, vindt zeker zijn gading in ons aanbod van tapenades, foie gras, kaviaar, noem maar op! Ben je meer een zoetebek? In ons uniek aanbod kan je je zeker uitleven met chocolade, snoepgoed, confituren, dessertkoekjes…

Een heerlijk geschenk

Verwen je vrienden, familie, partner, collega’s of klanten met een origineel cadeau vol heerlijke delicatessen! In onze winkel staan er enkele reeds samengesteld voor jou. Liever zelf samenstellen? Kan perfect! Wij verpakken al jouw gewenste producten in met veel liefde en een persoonlijke toets!

Iedere levensgenieter die van lekker eten houdt is bij Atelier N°11 aan het juiste adres. Nieuwsgierig naar ons fantastisch assortiment aan delicatessen? Kom langs in onze winkel te Berchem en kies jouw favorieten uit.

Toch liever eerst proeven? Dat kan in onze gezellige koffiebar. Hier geniet je van al het lekkers uit onze winkel in een ongedwongen sfeer.

Proef van al dat lekkers in onze koffiebar

Onze medewerkers helpen je graag bij je bestelling!

KOM LANGS!

Wij werken met topleveranciers

Om u de beste kwaliteit te garanderen werken wij enkel samen met de beste mensen uit hun vak.

Atelier N°11, vers en ambachtelijk!