Automaat Atelier N°11: Open 24/7

Atelier N°11 is vanaf nu dag en nacht open dankzij onze nieuwe automaat!

Is onze winkel al toe, maar wil je toch nog even lekker aperiteiven? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! Dankzij de nieuwe automaat aan onze winkel geniet je ten alle tijden van onze unieke, lokale & ambachtelijke topproducten: Cava Palau, Racine wijn, bieren, frisdranken,… . Kom langs op een moment dat jou uitkomt, kies jouw favoriete producten en betaal eenvoudig met bancontact. Zo eenvoudig kan het zijn bij Atelier N°11!

Waarom een automaat?

Bij Atelier N°11 willen we altijd beschikbaar zijn voor onze klanten, ook wanneer we toe zijn. Met dat idee in het achterhoofd hebben we onze gloednieuwe automaat gelanceerd die 24/7 open is. Zo staan wij dag en nacht paraat voor onze klanten!

Kortom, dankzij onze automaat geniet je dagelijks van een greep producten uit ons assortiment, eenvoudig af te halen wanneer het jou past! Kom gerust eens langs in Berchem, naar de welbekende Fruithoflaan 11 te 2600 Antwerpen.

Benieuwd naar al dat lekkers? Kom langs op de Fruithoflaan 11 in Berchem en geniet van verse producten op ieder moment van de dag!