Bakkerij & patisserie

Dagvers brood en gebak

Bij Atelier N°11 kan je terecht voor dagvers brood, gebak, koffiekoeken… Kortom al het lekkers van bij de bakker. In samenwerking met Patisserie Manus presenteren wij alle producten van de hoogste kwaliteit met buitengewone precisie. Taartjes, ijs, chocolade en andere zoetigheden om je vingers van af te likken.

Prachtige patisserie in Berchem

Je vindt bij Atelier N°11 de meest prachtige taarten en gebak, die ook nog eens fantastisch smaken. Bovendien hebben wij ook voor iedere gelegenheid aangepaste zoetigheden. Een lekkere kerststronk, een verrassende driekoningentaart of een chocoladebom voor Valentijn? Bij ons vind je zeker wat je zoekt!

Een ruime keuze aan zoetigheden

Kom langs in onze winkel te Berchem en laat je overdonderen door ons aanbod aan patisserie. Van mini-gebakjes tot een heerlijke taart, al onze patisserie geniet van een unieke en verfijnde afwerking. Iedere dag bieden kan je bij Atelier N°11 terecht voor de lekkerste én mooiste patisserie in Berchem. Kies uit onze dagelijks aanbod of bestel jouw favorieten uit het Manus Magazine van Patisserie Manus.

Atelier11 patisserie te Antwerpen

Proef van al dat lekkers in onze koffiebar

Onze medewerkers helpen je graag bij je bestelling!

KOM LANGS!

Wij werken met topleveranciers

Om u de beste kwaliteit te garanderen werken wij enkel samen met de beste mensen uit hun vak.

Atelier N°11, vers en ambachtelijk!