Groenten & fruit

Vers en van topkwaliteit

Voor verse groenten en fruit ben je bij Atelier N°11 in Berchem zeker aan het goede adres! In ons uitgebreid aanbod heb je een ruime keuze aan verschillende soorten seizoensproducten.

Naargelang het seizoen bieden wij jou de lekkerste groenten en fruit in Berchem aan! Heerlijk zoete aardbeien in de zomer of een sappige clementine tijdens de wintermaanden? Bij ons vind je wat je zoekt aan topkwaliteit!

Oog voor kwaliteit

Onze verse groenten en fruit worden in alle zorgvuldigheid en met oog voor kwaliteit uitgekozen bij de meest gerenommeerde telers. Enkel het beste is goed genoeg voor onze klanten. Dagelijks bezoeken wij verschillende vroegmarkten en gaan wij op zoek naar het beste aanbod aan verse groenten en fruit in Berchem.

Lokale en exotische soorten

Wij bij Atelier N°11 vinden het belangrijk om jou een ruim aanbod te geven aan de allerbeste producten. Zo vind je bij ons een klassieke Pink Lady, maar ook een exclusieve XXX. Onze kenners helpen je graag bij wat je zoekt, want naast versheid en kwaliteit staat vriendelijkheid steeds voorop bij Atelier N°11. Laat je bedienen met enorm veel enthousiasme en stap buiten met topproducten en een lach op je gezicht.

Atelier11 vers fruit Antwerpen

Proef van al dat lekkers in onze koffiebar

Onze medewerkers helpen je graag bij je bestelling!

KOM LANGS!

Wij werken met topleveranciers

Om u de beste kwaliteit te garanderen werken wij enkel samen met de beste mensen uit hun vak.

Atelier N°11, vers en ambachtelijk!