Kaas & wijn

Geniet van een ruime keuze aan kaas en wijn bij Atelier N°11 in Berchem. Met meer dan 100 verschillende wijnen en kazen, vind je zeker de perfecte kaas en wijn voor iedere gelegenheid. Ben je op zoek naar kaas en wijn met net dat tikkeltje extra? Onze wijnsommelier en kaaskenners stelden een heerlijk assortiment samen waarvan je sowieso versteld zal staan!

Atelier11 verse kaas Antwerpen

Unieke en exclusieve kaas en wijn

Het kaas en wijn aanbod bij Atelier N°11 zal alle verwachtingen van iedere liefhebber inlossen. Ons assortiment bestaat uit soorten van over de hele wereld die je niet overal vindt. Bovendien zijn al onze producten van topkwaliteit en doorgaan ze een uitvoerige selectie alvorens zij worden opgenomen in ons aanbod.

Bijzondere en klassieke kazen

Echte kaasliefhebbers kunnen zich zeker uitleven in ons assortiment. Bij Atelier N°11 staan wij er op enkel de beste kwaliteit te bieden door onze enorme passie voor lekker eten. Kom langs in onze winkel en laat je verrassen door ons perfect aangerijpt kaasassortiment met zowel zachte als harde kazen.

De beste wijn voor elke gelegenheid

In onze winkel bieden wij jou een ruime keuze aan verschillende soorten wijnen, vanuit diverse regio’s. Voor elk budget en iedere gelegenheid hebben wij de gepaste fles wijn. Onze kenners zijn steeds op zoek naar de beste wijnen in elke prijscategorie, want enkel het beste is goed genoeg voor onze klanten.

Een lekker stukje kaas met een heerlijk glas wijn, daar wordt toch iedereen blij van! Laat je verrassen door ons uitgebreid assortiment aan kaas en wijn in onze winkel.

Onze wijnkenners geven je graag het nodige advies bij jouw keuze. Plaats je bestelling voor bij je thuis of laat je bedienen in onze gezellige koffiebar. Hier geniet je ook van onze volledig aanbod uit onze winkel met een lekker glaasje wijn. Zalig toch?

Proef van al dat lekkers in onze koffiebar

Onze medewerkers helpen je graag bij je bestelling!

KOM LANGS!

Wij werken met topleveranciers

Om u de beste kwaliteit te garanderen werken wij enkel samen met de beste mensen uit hun vak.

Atelier N°11, vers en ambachtelijk!