Koffie & thee

Jouw koffie en thee winkel in Berchem

De heerlijkste koffie en thee kan je vinden bij Atelier N°11 in Berchem. Een koffie on the go, of een gezellige koffieklets in onze koffiebar – genieten doe je sowieso! Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide keuze aan koffie en thee. Onze vaste partners, zoals Cuperus, worden gezien als de meest gerenommeerde waarde voor koffie en thee. Laat je verrassen door onze verschillende smaken en soorten van verschillende origines!

Duurzaam & kwaliteitsvol

Wij bij Atelier N°11 werken samen met de beste leveranciers van België. Bovendien zijn wij steeds op zoek naar de meest duurzame en kwaliteitsvolle producten en delicatessen. Na een trouwe en jarenlange samenwerking met Cuperus zijn wij er rotsvast van overtuigd dat onze koffie en thee van de meest pure en smaakvolle kwaliteit is.

Verschillende types koffie en thee

Je vindt bij Atelier N°11 de meest diverse soorten koffie en thee voor bij je thuis. Zo wordt elk kopje een geweldige smaaksensatie! Geniet van een krachtige espresso of een rustgevende kruidenthee. Voldoende keuze en variatie gegarandeerd! Heb je keuzestress? Onze kenners helpen je graag om zo jouw favoriet eruit te kiezen.

Atelier11 aanbod koffie en thee Berchem

Benieuwd naar ons hoogwaardig koffie- en thee-aanbod? Bezoek onze winkel of geniet van een heerlijk kopje koffie of thee in onze koffiebar. Herontdek de klassiekers of laat je verrassen door onze verschillende exclusieve smaken! Met onze La Marzocco toveren wij zo een glimlach op je gezicht door jou een vers gebrand kopje koffie of heerlijk tasje thee te serveren. En misschien mag er wel een heerlijk dessertje bij van onze prachtige patisserie? Wij leggen jou graag in de watten!

Proef van al dat lekkers in onze koffiebar

Onze medewerkers helpen je graag bij je bestelling!

KOM LANGS!

Wij werken met topleveranciers

Om u de beste kwaliteit te garanderen werken wij enkel samen met de beste mensen uit hun vak.

Atelier N°11, vers en ambachtelijk!