Dagverse charcuterie, vleesbereidingen en traiteurgerechten in Antwerpen
Bij Atelier N°11 werken we met allemaal huisbereide producten die zeer puur zijn van smaak. Wij zijn er van overtuigd dat het verschil tussen producten uit onze delicatessenzaak en producten uit de groothandel of supermarkt wel degelijk groot is. Bezoek ons in onze winkel in Berchem en oordeel zelf over de kwaliteit. Hieronder is alvast een selectie terug te vinden van onze producten die u, volgens ons, zeker eens geproefd moet hebben.
Gehaktbrood
Eerst en vooral ons gehaktbrood of fricandon, wat een echt traditioneel product in Antwerpen is. Hierbij laten we ons vers gehakt bakken in de steamer zodat alles lekker sappig blijft.
Ossegerookt (Filet d’Anvers)
Dan vervolgens ons ossegerookt. Een magere delicatesse die flinterdun gesneden op zijn best smaakt. Opnieuw een echte klassieker in Antwerpen, kom deze dus zeker eens proeven in onze beenhouwerij.
Ossegerookt (Filet d’Anvers)
Dan vervolgens ons ossegerookt. Een magere delicatesse die flinterdun gesneden op zijn best smaakt. Opnieuw een echte klassieker in Antwerpen, kom deze dus zeker eens proeven in onze beenhouwerij.
Boereham
Daarnaast is er ook onze gedroogde en zéér licht gezouten ham. Deze is zowel perfect om uit het vuistje te eten, alsook ideaal voor op een lekkere verse boterham.
Strasbourg
Het strasbourg vleesbrood, een echte topper in ons assortiment. Dit is een heel fijn gecutterd vleesbrood, vervaardigd van mager rund- en varkensvlees. Na het koken in een vorm, wordt deze vervolgens nagegrild met echte vlammen.
Strasbourg
Het strasbourg vleesbrood, een echte topper in ons assortiment. Dit is een heel fijn gecutterd vleesbrood, vervaardigd van mager rund- en varkensvlees. Na het koken in een vorm, wordt deze vervolgens nagegrild met echte vlammen.
Chili salami
Onze huisbereide salami op basis van rund en chili is ook een aanrader. Deze pikante salami past perfect bij het aperitief alsook op een lekkere boterham.
Kalfsrol
In Antwerpen heeft de kalfsrol een lange traditie. Deze mag dan ook zeker niet ontbreken in ons assortiment van charcuterie. Deze wordt zoals het hoort op een traditionele manier gemaakt met kalfsvlees, kaakspek, augurk en filet d’anvers. In combinatie met onze kalfsrolsaus is dit ideaal!
Kalfsrol
In Antwerpen heeft de kalfsrol een lange traditie. Deze mag dan ook zeker niet ontbreken in ons assortiment van charcuterie. Deze wordt zoals het hoort op een traditionele manier gemaakt met kalfsvlees, kaakspek, augurk en filet d’anvers. In combinatie met onze kalfsrolsaus is dit ideaal!