Nieuw: Zomerse aperoboxen bij Atelier N°11

De zomerse temperaturen zijn in het land en hoe kan je dat beter vieren dan met een gezellige apero met vrienden, familie of collega’s. Met de aperoboxen van Atelier N°11 bij de hand scoor je meteen. De fijn geassocieerde smaken en de kwaliteit van onze producten zorgen ervoor dat jullie samen een onvergetelijke smaakervaring beleven. Apero-time! Who’s in for some drinks and bites? 

Onze aperoboxen worden zelf samengesteld en dagvers bereid met nobele producten en delicatessen om je de beste kwaliteit te bezorgen. Bestellen kan al vanaf twee personen.

Met de boxen van Atelier N°11 bekoor je sowieso de gastronomische smaakpapillen van jouw gasten. Aperitief je liever in openlucht? Dankzij onze handige draagtas neem je jouw aperobox gemakkelijk overal naartoe. Smakelijk!

Kleine aperobox

Klaar om te genieten van een gezellig tv-avondje of een zomerse picknick met je geliefde, vrienden of familie? Dan is onze kleine aperobox iets voor jou! Deze aperobox is geschikt voor 2 tot 3 personen en heeft heel wat lekkers in petto, zoals de schuimende bubbels van Mont Marcal (37.5cl). Meer een wijnliefhebber? Met onze Racine Rosé zit je goed. Deze dranken worden vergezeld van knapperige Chips Trufa ‘Truffel’, belegen kaasblokjes en Salumi Villani (truffel, barolo, abruzzese). Al dit lekkers haal je al in huis voor de prijs van €29.95 per box.

Grote aperobox

Zin in een bruisende aperitief met 4 tot 6 personen? Dat doe je best met onze grote aperobox erbij! Net zoals bij de kleine aperobox geniet je van producten met een onberispelijke versheid en kwaliteit. Cava Palau staat gekend om zijn zachte en fruitige smaak met aroma’s van groene appel en een heel zachte, ronde afdronk. Daarnaast wordt ook Racine Rosé en Racine Sauvignon aangeboden in de box zodat er voor elk wat wils is. Deze toppers worden vergezeld met knapperige chips Jamon ‘Ham’, chips Feria ‘Crunchy’, jonge en belegen kaasblokjes, Salumi Villani (truffel, barolo, abruzesse) en Saltuffo (salami met parmesaan & truffel). Voor deze grote aperobox betaal je €49.95 per box.