Ontstaan en ontwikkeling van Atelier N°11

Sinds 1964 tot 2017 was Atelier N°11 gekend als verswinkel ‘Het Fruithof’. Vanaf 2017 is besloten om over te gaan naar een nieuw concept. Hierbij wordt steeds met zorg de nadruk gelegd op topkwaliteit, versheid en pure ambacht. Streven naar perfectie om zo het beste assortiment aan te bieden aan de klanten staat steeds centraal.

Na vele jaren werd het assortiment dan ook verruimd om tegemoet te komen aan de eisen van onze klanten. Om het assortiment te verruimen werd gebruik gemaakt van de expertise van verschillende topleveranciers die reeds een gevestigde waarde zijn in Antwerpen en ver daarbuiten.

Om bij het nieuwe concept nog meer nadruk te leggen op deze unieke topproducten, werd besloten om over te gaan naar de naam ‘Atelier N°11’. Hierbij staat ‘Atelier’ voor het creëren van een plaats waar unieke en verse producten zowel binnenhuis gecreëerd als aangeboden worden. De ‘N°11’ staat voor waar het allemaal begon – Fruithoflaan 11.

Tijdens de zoektocht naar de echt identiteit van Atelier N°11 hebben wij onderweg verschillende partners tegengekomen die staan voor dezelfde visie en passie om elke klant een unieke beleving te geven met enkel topproducten.

Benieuwd? Hier kan je meer uitleg vinden over onze toppartners.